ŠperkyMHM – šperky a bižuterie s krystaly Swarovski

ŠperkyMHM.cz

V dnešním článku bychom vás rádi seznámily s internetovým obchodem, který se zabývá prodejem šperků a bižuterie s krystaly Swarovski a Precioso. Firma šperky MHM je ve vlastnictví Marcely a Mirka Heráleckých, z jejichž příjmení také pochází samotný název MHM. Oba mají bohaté několikaleté zkušenosti s výrobou, zpracováním a distribucí šperků včetně působení v managamentu závodů vyrábějících bižuterní sklo. Výroba šperků je tak ve vlastnictví těch pravých lidí.

K dnešnímu dni nabízí internetový obchod rozsáhlý sortiment, mezi kterým nechybí náušnice Swarovski, náhrdelníky, prsteny, náramky, snubní prsteny, bižuterie, ale také šperkové stříbrné sety vhodné pro důležité společenské a firemní akce, svatby či plesy.

Výroba šperků podléhá neustále kontrole, můžete si tak být jisti jejich vysokou kvalitou, stejně jako použitím pravých krystalů Swarovski a Precioso. Šperky jsou nabízeny v mnoha variantách, velikostech a také barevných provedeních. Stříbrné sety a šperky jsou navíc galvanicky ošetřeny tzv. metodou CLEAR, která kupujícím zaručuje vysoký a neustály lesk a také odpadá zčernání stříbrných částí šperku jak jej známe u nekvalitních a levných kopií.

Eshop sperkyMHM.cz

Možná se právě ptáte proč nakupovat právě v eshopu Marcely a Mirka Heráleckých sperkyMHM.cz. Odpovědí vám je nejen to, že nákup vašeho objednaného zboží je přímo od výrobce, ale také fakt, že ceny jsou mnohem přívětivější než u přímé konkurence. Mezi další nesporné výhody nákupu šperků a bižuterie s krystaly Swarovski patří také to, že všechny zakoupené šperky jsou zasílány a baleny do originální krabičky, která je schválena přímo od společnosti Swarovski. Díky tomu se mohou šperky z tohoto eshopu stát příjemným dárkem pro vaše blízké.

POZOR: Aktuální nabídka internetového obchodu říká, že pokud nakoupíte šperky jejichž hodnota přesáhne nákupní cenu 600,-Kč automaticky získáváte dárek zdarma, jehož výrobcem je společnost JABLONEX a.s.

Podobné příspěvky:

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Zanechte komentář